20% Korting op raamdecoratie

EEN BETOVERENDE SFEER
DOOR RAAMDECORATIE

Raamdecoratie is niet alleen een sfeermaker, maar heeft ook een isolerende werking. Vooral dupli-, plissé- en rolgordijnen. Als je een extra laag aanbrengt voor je raam, krijg je een holle ruimte waardoor de kou niet in je woning kan komen. Raamdecoratie is dus geen overbodige luxe. Je bespaart energie en dus geld. Ze moeten natuurlijk wel goed ingemeten en gemonteerd worden voor een optimale werking. Maar daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.
Kom eens langs en bekijk onze grote collectie kleuren en dessins. Je staat versteld wat er allemaal mogelijk is. Bovendien profiteer je van 25 september t/m 7 oktober 2023 van 20% korting op alle raamdecoratie. Vraag wel even naar de voorwaarden. 

VOOR IEDERE WONING
EEN OPLOSSING OP MAAT

Iedere woning is uniek. Misschien heeft jouw huis wel smalle ramen, een draai-kiepraam of juist schuine ramen. Erg mooi natuurlijk, maar wel een grotere uitdaging voor nieuwe raamdecoratie. Niet bij ons! Wij hebben voor elk raam en voor elke deur een oplossing op maat. Wist je bijvoorbeeld dat plisségordijnen uitermate geschikt zijn als zonwering voor ronde of schuine ramen? Jouw woonsituatie staat bij ons centraal. Met een adembenemend eindresultaat als gevolg. Voor minder doen we het niet!

We heten je welkom
Bij Geleijn voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Geleijn voor Verf & Wonen
Zijdepark 1|2935 LB Ouderkerk a/d Yssel
Telefoon 0180-681347|E-mail info@geleijn.com
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.00 - 16.00
Routebeschrijving