20% korting op Sikkens binnenverf

20% KORTING OP SIKKENS BINNENVERF

 

Vraag naar de voorwaarden

GOED ONDERHOUD
BEGINT BIJ ALABASTINE

Het kiezen van de juiste binnenverf is essentieel voor het creëren van de gewenste sfeer in je woning. Of je nu gaat voor een warme en gezellige uitstraling of juist voor een modern en strak interieur, de kleur op je muren speelt een cruciale rol. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen je huis een geheel nieuwe uitstraling geven. Bij het kiezen van de perfecte kleur(en) en de juiste verfproducten zijn wij er natuurlijk om je te adviseren.

Grijp nu je kans en profiteer van onze speciale 20% kortingsactie op binnenverf. Deze actie is geldig van 26 februari tot en met 10 maart 2024. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.  

 

BIJ MOOI BEHANG 
HOORT KRACHTIGE LIJM

 

Naast goede verf, is goed onderhoud net zo belangrijk. Alabastine Grote Gaten Vuller is een ideaal product voor binnen én buiten. Je vult er moeiteloos gaten mee tot wel 10 cm diep. Eenmaal aangebracht, zakt Alabastine Grote Gaten Vuller niet uit, ook geschikt coor verticale- en plafondreparaties. Zo ben je verzekerd van een goed eindresultaat. Wij adviseren je graag over de juiste onderhoudsproducten voor jouw woning!

We heten je welkom
Bij Geleijn voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?