37-product_raamdeco_houten-jaloezien-header.webp

Houten jaloezie - LUXUEUSE UITSTRALING 

EN PRIVACY VERZEKERD!

Als decoratie is een houten jaloezie geweldig. Met houten jaloezieën wordt een natuurlijke sfeer gecreëerd door het mooie, warme kleur licht dat naar binnenkomt. In de woonkamer zorgt dit voor sfeer en in de slaapkamer zorgt het voor een natuurlijke manier van wakker worden. Het verfraait de hele raampartij en gordijnen zijn hierdoor niet meer nodig. Het hout heeft een warme uitstraling. Dit zorgt voor een fijne sfeer.

De zonnestralen kunnen geregeld worden door de lamellen open of dicht te klappen. Ook is er hierbij een half open, half dicht optie. Dit zorgt voor een fijne lichtinval, waarbij je nog wel gebruik kan maken van bijvoorbeeld de tv. Speel eenvoudig met de lichtinval door de lamellen te kantelen. Woon je aan een drukke straat met veel inkijk, dan bepaal je op die manier ook makkelijk de privacy. 

Persoonlijke touch
Maak de houten jaloezie persoonlijk door een contrasterende of bijpassende kleur ladderband te kiezen. Combineer lichte houten jaloezieën met een donkere ladderband om je raamdecoratie meer op te laten vallen. Verder zijn er opties op het gebied van lamelbreedte, bovenbak en unieke koordknopen. Er is ook een collectie houten jaloezieën die geschikt is voor vochtige ruimtes.

product_raamdeco_houten-jaloezien-sfeer1
product_raamdeco_houten-jaloezien-sfeer2